Naprapati ReVoice och akupunktur

Som leg naprapat behandlar jag ryggskott, nackspärr, idrottsskador, huvudvärk och andra problem i leder och muskler. Jag har jobbat som naprapat sedan 1992 och jag är dessutom akupunktör och certifierad ReVoice-terapeut.  Läs mer på www.odenplansnaprapaten.se

ReVoice är en behandlingsmetod som har utvecklats i samarbete mellan naprapat och läkare (foniater), tandläkare, röstpedagoger och logopeder. Behandlingen är skön och värdefull för de flesta men speciellt för dig som har problem med till exempel heset, som lätt blir "trött i rösten". Om du har rethosta, spänningsvärk i käkleder, hals eller ansikte eller om du blir ansträngd av att sjunga eller tala - kom till mig för en konsultation och behandling!

Jag är även vidareutbildad i akupunktur på Karolinska Institutet samt i Bejing. Jag använder akupunktur som ett komplement i naprapatbehandlingar för att lindra smärta, inflammationer och spända muskler. Dessutom behandlar jag till exempel övergångsbesvär, sömnsvårigheter och högt blodtryck med akupunktur. För dig som vill gå ner i vikt rekommenderar jag akupunktur för att lindra "sug" och hungerkänslor.

Akupunktur är en behandlingsmetod med anor. På 1600-talet kom akupunkturen till Europa från Kina, där den har funnits som behandlingsmetod i flera tusen år. I Sverige blev metoden godkänd fullt ut först på 1990-talet. Akupunktur har nu blivit en integrerad del av till exempel förlossningsvården och vid behandling av smärta.

Akupunktur är fri från biverkningar. Man stimulerar kroppens egna läkningsmekanismer och påverkar kroppens produktion av hormoner och antiinflammatoriska och smärtstillande ämnen. Efter en behandling kan du känna dig trött och avslappnad eller upprymd och även ganska törstig.

Välkommen att kontakta mig via telefon eller mail om du vill beställa tid eller om du har frågor! 

 

Slanka kostrådgivning

Slanka Kostrådgivning hjälper dig att gå ner i vikt på ett effektivt och enkelt sätt med våra beprövade viktminskningsprodukter från Slanka. Hör gärna av dig till mig så hjälper jag dig till ett smalare liv!

Läs mer

Nyheter

Kontakt

Ring mig gärna på:
073 - 761 53 75

eller skicka ett mail till:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.