Viktminskning på dina villkor

Slankpå startsidan
V

älkommen till mig och till Slanka Kostrådgivning! Här får du hjälp med snabb viktminskning med varaktigt resultat. Jag finns på Upplandsgatan 22 i Vasastan i centrala Stockholm samt på webben. Jag är leg naprapat och ReVoice-terapeut. ReVoice är en behandlingsmetod främst för dig som använder rösten mycket och/eller som har problem med rösten. Blir du hes, får du rethosta eller känns andningen besvärlig när du talar eller sjunger? Har du spänningsvärk i ansikte, huvud, hals/nacke eller axlarna? Är du till exempel lärare, sjunger i kör eller är du på annat sätt beroende av att rösten fungerar? Ring om du vill boka behandling! Jag ger även naprapatbehandling för andra problem: ryggskott, nackspärr, idrottsskador, spänningsvärk och liknande besvär.

Nya och nygamla smaker i Slankasortimentet:

Havremål! Kan tillagas som gröt eller mixas till en varm havredryck. Smaksatt med äppelbitar och kanel! Kallades tidigare Slankas Goda Gröt. Laktosfri!

Chokladpuddingen - älskad och saknad av många - är tillbaka i sortimentet!

Vegetarisk soppa med broccoli och ost!

Jag erbjuder individuella viktminskningsprogram helt utan bindningstid. Du bestämmer själv hur mycket personligt stöd och hjälp du behöver. Jag ger dig redskapen, men det är du som genomför förändringen, det personliga ansvaret är A och O. Har du prövat andra "pulverdieter" och misslyckats för att de inte smakar bra eller för att du inte tål tillsatser? Slanka är mycket god och är den enda pulverdieten som inte innehåller vare sig gluten, aspartam, sojamjöl, jäst eller nötter samt finns i en laktosfri smak. Sluta jojo-banta och ta itu med viktminskningen en gång för alla!

 

 

.

Catrin innan slanka liten

Catrin innan Slanka

Efter konsultation och invägning hos Anna på Slanka Kostrådgivning på Upplandsgatan i Stockholm vägde jag nästan 104 kg.

Catrin efter Slanka liten

Catrin fem månader senare och 25 kilo lättare!

På fem månader har jag gått ner från 104 kg till 79 kg. Jag känner mig betydligt lättare och jag både simmar och går långa promenader.

"Slanka är gott och praktiskt och ju lättare jag blir desto mer kan och vill jag röra mig!"

Catrin Baumgart, Nöjd kund

Slanka kostrådgivning

Slanka Kostrådgivning hjälper dig att gå ner i vikt på ett effektivt och enkelt sätt med våra beprövade viktminskningsprodukter från Slanka. Hör gärna av dig till mig så hjälper jag dig till ett smalare liv!

Läs mer

Nyheter

Kontakt

Ring mig gärna på:
073 - 761 53 75

eller skicka ett mail till:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.