Slankas Kokosolja

Slankas Kokosolja är det bästa matfettet som du kan använda. Bra, nyttigt och gott både vid bakning och matlagning. Vi rekommenderar dig som går på Slanka Maxi att tillsätta 2 teskedar Kokosolja per dag till dina drinkar. Det hjälper dig att bilda ketonkroppar och skyndar på fettförbränningen. Kokosoljan finns i neutral smak samt med smörsmak. Den neutrala oljan kan du även använda utvärtes, den har en naturlig solskyddsfaktor på 10 och fungerar mycket bra på torr hud, som hårinpackning och sminkborttagning. Oljan är kallpressad, ekologisk och inte raffinerad, deodoriserad eller blekt. Den osar inte, härsknar inte och bildar inte transfetter vid upphettning.

Läs mer


Slankas stora tävling 2014

Nu är det dags för årets stora Slankatävling!

Vinn fina priser genom att berätta om din viktnedgång med Slanka på ett inspirerande och övertygande sätt som får andra att äntligen vilja göra samma sak!

Läs tävlingsbroschyren genom att klicka här!


Womens Health Halvmaraton

För dig som hellre springer än cyklar (eller kanske både och?) så sponsrar Slanka Sverige 20 deltagare i med deltagaravgiften till vårens lopp som går av stapeln den 26 april på södra Djurgården i Stockholm.

Läs mer


Tjejvättern

Cykla Tjejvättern med oss! Vi ses den 7 juni i Motala för 10 mils cykling i valfritt tempo. Anmäl dig på www.vatternrundan.se . Ring eller maila mig så fixar jag! Slanka sponsrar med goodiebag och överraskning vid målgång!


Underkategorier

Slanka kostrådgivning

Slanka Kostrådgivning hjälper dig att gå ner i vikt på ett effektivt och enkelt sätt med våra beprövade viktminskningsprodukter från Slanka. Hör gärna av dig till mig så hjälper jag dig till ett smalare liv!

Läs mer

Kontakt

Ring mig gärna på:
073 - 761 53 75

eller skicka ett mail till:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.