Fel uppladdning satte snöbollen i rullning – tror jag fått tillbaka kontrollen…

Hej!

Nu är jag tillbaka i Slanka-bloggen igen! Känner mig mogen för ett blogginlägg, har legat i ide en längre tid. Men nu har mina bloggfingrar vaknat till. Är förhoppningsvis tillbaka på banan igen, efter ett år med lite för mycket viktökning.

Det här året har jag genomfört 6 st motionslopp. Womens Health Halvmarathon, Göteborgsvarvet, Blodomloppet, Tjejvättern, Tjejmilen och Lidingöloppet (15 km)
Fy fasiken vad bra gjort av mig!
Problemet är att jag tappade kontrollen och hade totalt helt fel uppladdning. När jag på pappret såg hur många lopp jag anmält mig till, så tänkte jag att nu kör jag. Jag tränar ju så mycket nu och ska springa så många lopp, att jag kan äta precis vad jag vill och när jag vill.

Dålig idé. MYCKET dålig idé. Jag åt mer än jag gjorde av med. Märkte så sakteliga att jag blev rundare och rundare… men jag körde mitt mantra. ”Jag ska minsann springa så många lopp.” Ok jag genomförde alla lopp och är väldigt stolt och nöjd med den prestationen.

Men nu när det är slut på loppen för i år, så kom verkligheten i fatt. Byxorna är ju allt för tighta, om jag ens får dom på mig. Ställde mig på vågen som visade att jag har gått upp 7 kilo!!??

Igår satte jag ner foten och sa till mig själv, nu får det vara bra med äteriet.
STOPP, SLUTA, GÖR NÅGOT!

Då rotar jag fram min gamla vän Slanka, det har ju lyckats förut så jag gör ett nytt försök. Är mitt uppe i ett sånt försök och håller tummar och tår att det ska hålla hela vägen. Känner mig laddad och motiverad. Tar fram bilder från min smaltid, den är ändå bara 7 kilo bort. När jag kom i kontakt med Slanka första gången, var den ca 20 kilo bort. Jag inser att om jag inte tar tag i det så sitter jag ganska snart och har 20 kilos övervikt.

Som jag tidigare skrivit så är det så viktigt att psyket är med i matchen. Jobbar hårt med det just nu och känner att jag börjar få tillbaka kontrollen.Sjunger ”slå mig hårt i ansiktet, så får jag känna att jag lever”
Må så gott nu! Hälsningar Eva Hedsköld

 

Slanka kostrådgivning

Slanka Kostrådgivning hjälper dig att gå ner i vikt på ett effektivt och enkelt sätt med våra beprövade viktminskningsprodukter från Slanka. Hör gärna av dig till mig så hjälper jag dig till ett smalare liv!

Läs mer

Nyheter

Kontakt

Ring mig gärna på:
073 - 761 53 75

eller skicka ett mail till:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.