Återtåget… Jag ska ta tillbaka min kropp!

Publicerad: 2014-01-20

Puh, dags att återgå till vardagen. Den här julledigheten varade i över två veckor. Hur skönt som helst. Bara ett litet problem, det har ätits en hel del. Vågen visar sen slutet av november till dagens datum på +4 kilo. Min fasta gräns är + 3 kilo. Vad hände med den gränsen egentligen. Det här får inte ske, jag vet att överviktskilon lätt blir en skenande häst som är väldigt svår att stoppa. Nu måste jag ta tag i tyglarna och bromsa hästen som inte har allt för långt kvar till fullt sken…

Kan berätta hur jag mådde på julafton när jag skulle gå och lägga mig..

Hade ätit nonstop i stort sett hela dagen. Det ligger ju saker överallt som man kan stoppa in i munnen. Jag stoppar in utan att tänka, blir lite som en maskin som bara öser in.  På kvällen mådde jag hur illa som helst och det kändes som om jag var höggravid. Jag låg och stånkade och stönade och kunde inte sova. Hela natten fortsatte i illamåendets tecken och jag sov inte många minuter. Dagen efter tog jag en fastedag, med hjälp av Slanka, det var som en befrielse att magen fick vila.

Jag måste komma underfund med vad det är som gör att det här frosseriet är så svårhejdat. Träna på att kunna stoppa det i tid. Jag vet ju egentligen hur man gör och att jag inte mår bra efter de här matorgierna.  Att unna sig då och då är en sak, det måste jag få göra ibland. Men nu ska jag inte bara fysiskt träna min kropp, den mentala träningen är minst lika viktig. Har ju kommit så långt i mitt viktarbete, att jag verkligen inte vill förstöra det jag uppnått. Känns ändå skönt att jag nu börjar tänka i rätt banor igen. Det kanske hör till att man svävar ut då och då, ibland mer ibland mindre.

Det här är första gången efter min viktminskning med Slanka som jag kände att jag nästan tappade kontrollen.  Glad att ordet nästan kom med där, det betyder att jag fortfarande har kontrollen. Har trots allt frosseri lyckats ta mig ut och sprungit ett flertal gånger under ledigheten. Det är nog det som gjort att jag ”bara” mullat på mig 4 kilo. Men, men 4 kilo är inte bra på något sätt, nu jäklar ska jag igång igen ordentligt.

Har lyckats involvera hela familjen i träningen. Min man är redan en rutinerad löpare, men nu har vi introducerat barnen i det hela också. Vi inhandlade löparkläder och installerade Run Keeper åt dem, barnen springer som aldrig förr och samlar medaljer.
Har läst lite bra citat som jag blir peppad av.

”Den bästa träningen, är den som blir av! ”

”Om du börjar idag kommer du se resultat en dag tidigare än om du börjar i morgon! ”

”Kasta aldrig in handduken, använd den för att torka svetten från pannan – och kör vidare!”

”Jag kanske inte är där än, men jag är närmare än jag var igår.”

”Oavsett hur långsamt du springer, så varvar du alla som sitter i soffan.”

Med dom orden i ryggen, känner jag mig peppad att ta tag i vikten igen.  Vill verkligen inte att det drar iväg igen…
Läser dagligen på Slankas slutna sida om alla duktiga kämpar. Det gör att jag blir peppad till tusen!

Mitt nyårslöfte är att jag inte ska spricka i år heller.
Nu kööööör vi!!!!!!!

Ha det så bra, vi hörs snart igen.
Kram från en peppad Eva…

 

slanka-kostradgivning-eva-hedskold-blogg-06

Slanka kostrådgivning

Slanka Kostrådgivning hjälper dig att gå ner i vikt på ett effektivt och enkelt sätt med våra beprövade viktminskningsprodukter från Slanka. Hör gärna av dig till mig så hjälper jag dig till ett smalare liv!

Läs mer

Nyheter

Kontakt

Ring mig gärna på:
073 - 761 53 75

eller skicka ett mail till:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.