Nya gästbloggaren Eva Hedsköld –20 kilo med Slanka

Publicerad: 2013-10-07

Hej, jag heter Eva Hedsköld och är född 1972. Jag bor med min man, barn och hund i Ljungsbro utanför Linköping. Har sedan 27-års åldern varit lite rund. Vikten fortsatte uppåt i lavinartad fart och det blev som en snöboll, jag rullade på och blev större och större. Som mest vägde jag 93 kilo till mina 162 cm.

I början av juni 2012 fick jag se bilder på mig själv som jag inte gillade på något sätt. Det tillsammans med en tanke om att mina barn ska få behålla sin mamma länge gjorde att jag än en gång bestämde mig för att försöka gå ner i vikt. Har genom åren provat olika dieter, gått ner ibland mer ibland mindre, men alltid gått upp allt och lite till…

Efter en framgångsrik viktminskning med Slanka – minus 20 kilo – 2012/13 – kan jag numera springa, ha kläder i storlek 38-40, leka med mina barn utan att flåsa, gå i trappor och backar, knäppa slalompjäxorna själv och dessutom kunna andas under tiden. Har även provat att rida igen och kommer upp på hästen utan att stå på en pall. Det är så mycket nya och härliga saker som jag kan ta mig för efter viktminskningen. Det gick överförväntan lätt och det har gått bra att hålla vikten. Har några kilo kvar jag vill ta, men det får bli när det blir. Min viktresa finns beskriven på Slankas hemsida under ”Före/Efter”

I sagornas värld

Får nypa mig hårt i armen. Tittar i spegeln och gillar det jag ser. Förut gick jag omvägar runt speglar. Det är lite som en saga. Ni vet när man önskar att man ska hitta en flaska med en ande i. Så långt tillbaka jag kan minnas så har jag letat efter en sådan flaska. I mina drömmar hittar jag faktiskt en, jag öppnar flaskan och ut kommer anden. Han är stor och har en djup mullrande röst. Anden säger att han ska uppfylla tre av mina önskningar.

Min första önskning är alltid… jag vill bli smal. Anden sveper över mig och vips, där står jag 20 kilo lättare. Jag skulle kunna önska mig fred på jorden eller något annat som hjälper mänskligheten. Men jag är så insnöad att jag önskade att jag skulle bli smal. Snacka om att vikten upptog mycket av mina tankar.

Vet ni vad, jag hittade aldrig någon flaska, träffade aldrig någon ande….
MEN jag gick ner 20 kilo. Min ande i flaskan, eller påsen, är Slanka.

Ge inte upp, ta hellre små små steg än stora kliv…

Ha det så gott i er Slanka värld.
Vi hörs snart igen.
Kram Eva

 

Slanka kostrådgivning

Slanka Kostrådgivning hjälper dig att gå ner i vikt på ett effektivt och enkelt sätt med våra beprövade viktminskningsprodukter från Slanka. Hör gärna av dig till mig så hjälper jag dig till ett smalare liv!

Läs mer

Nyheter

Kontakt

Ring mig gärna på:
073 - 761 53 75

eller skicka ett mail till:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.