Evas gästblogg

Fel uppladdning satte snöbollen i rullning – tror jag fått tillbaka kontrollen…

Hej!

Nu är jag tillbaka i Slanka-bloggen igen! Känner mig mogen för ett blogginlägg, har legat i ide en längre tid. Men nu har mina bloggfingrar vaknat till. Är förhoppningsvis tillbaka på banan igen, efter ett år med lite för mycket viktökning.

Läs mer


Pusta ut och ladda om…

Publicerad: 2014-05-13

PANG!!! Där gick startskottet för Womens Health Marathon. Tjejmaffian ger sig iväg för att löpa/lufsa/gå 21 km. Jag står ganska långt bak, vet ju med mig att jag inte är någon farthållare direkt...

Läs mer


Ett och två kämpa på…

Publicerad: 2014-03-24

Nu har jag kommit igång på riktigt med träningen. Har börjat cykla till jobbet och i torsdags sprang jag min första mil för i år. Kändes jättebra, så jag körde en mil i lördags igen. Oron inför Womens Health har avtagit. Kände mig inte alls laddad för loppet och träningen det innebar. Men med min mentala träning jag tjatat om tidigare så har formen så sakta börjat smyga sig på.

Läs mer


Seg uppladdning… men jag tänker minsann inte ge upp!

Publicerad: 2014-02-27

Förra veckan var jag i fjällen och åkte skidor. Det är en helt underbar upplevelse. Har alltid älskat att åka skidor. Men det var ett par år som gjorde att det var lite lätt besvärligt, eller inte lite förresten ganska super mega jobbigt...

Läs mer


Slanka kostrådgivning

Slanka Kostrådgivning hjälper dig att gå ner i vikt på ett effektivt och enkelt sätt med våra beprövade viktminskningsprodukter från Slanka. Hör gärna av dig till mig så hjälper jag dig till ett smalare liv!

Läs mer

Nyheter

Kontakt

Ring mig gärna på:
073 - 761 53 75

eller skicka ett mail till:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.