Kontakta mig

V

älkommen att kontakta mig om du vill beställa tid för behandling, introduktion eller konsultation eller om du har frågor!

Mina öppettider i butiken på Upplandsgatan ser du här under. Jag är flexibel, om du inte hinner komma och handla på öppettiderna så kan du alltid ringa till mig så försöker jag ordna det. Webbshoppen är öppen dygnet runt!

Tel: 073-761 53 75
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

För dig som föredrar att handla via webbshopen: Jag finns alltid tillgänglig för dig via telefon eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du har frågor eller behöver stöd och hjälp!

Länkar till samarbetspartners:

www.alwaysfitness.se Som Slankakund får du specialpris på träning dygnet runt - se info på första sidan under Nyheter och på fb Slanka Kostrådgivning

www.vatternrundan.se Cykla 10 mil i valfritt tempo med Slanka! Mer info under Nyheter på första sidan och på fb Slanka Kostrådgivning

www.stockholmstylisterna.se Unna dig en lyxig make over med proffsig fotografering efteråt! Vinnaren Eva Hedskölds make over och bilder är härifrån.

www.grondalspraktiken.se Stockholms, Sveriges och, vem vet, kanske till och med världens vänligaste, trevligaste tandläkarmottagning! Unna dig en blekning eller en rengöring med saltlösning - ett vitt och blankt leende!

www.whm.se Womens Health halvmaraton

 

Slanka kostrådgivning

Slanka Kostrådgivning hjälper dig att gå ner i vikt på ett effektivt och enkelt sätt med våra beprövade viktminskningsprodukter från Slanka. Hör gärna av dig till mig så hjälper jag dig till ett smalare liv!

Läs mer

Kontakt

Ring mig gärna på:
073 - 761 53 75

eller skicka ett mail till:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.